60.500 €

Apartament cu gradina amenajata la 5 min de metrou

  • Suprafata 60 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj parter din 6
  • Metrou Berceni ...17 min.
  • Calculeaza distanta
Popesti - leordeni, 20 feb, 11:54

Descriere anunt

Apartament cu gradina amenajata la 5 min de metrou

Ofer spre vanzare apartament 2 camere + 45 mp curte, in bloc nou, cu infrastructura completa, in zona verde, cu acces la statia de metrou Berceni.

Blocul are toate utilitatile.

Detalii suplimentare

Direct Dezvoltator !

Imobil creat de o echipa cu o experienta de 15 ani pe piata imobiliara din Bucuresti, un imobil gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate.

Amplasarea echilibrata, in imediata vecinatate a statiei de metrou Dimitrie Leonida, dar care confera acces rapid si catre Soseaua Oltenitei, intre cele doua zone reuseste sa indeplineasca locatarilor ansamblului cerinta de a avea cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului.

Imobilul are un regim de inaltime de P+6E, cu garsoniere, apartamente de 2 camere, care impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite si a finisajelor de exceptie.

Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Berceni 17 min.