79.524 €

Apartament 2 camere zona Titan, Ozana cu terasa si curte

  • Suprafata 89 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj din 3
Bucuresti, 29 iun, 08:15
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Apartament 2 camere zona Titan, Ozana cu terasa si curte

Apartament 2 camere cu terasa si curte, bloc nou, 10 min pana la metrou N Teclu, situat in zona noua adiacenta Bulevardului Theodor Pallady. Complexul este unul modern, si va oferi viitorilor rezidenti multiple dotari si facilitati menite sa sporeasca gradul de confort.

Constructia este una solida, din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm. La exterior va fi realizat sistem de termoizolare, astfel incat eficienta energetica a cladirii va fi clasa A. Finisajele sunt de cea mai buna calitate si includ: gresie, faianta, parchet, usi de interior, usa metalica, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere.

Zona de amplasare este una extrem de generoasa si ofertanta in ceea ce priveste punctele de interes pentru o viata de familie confortabila. In imediata vecinatate se gasesc: unitati de invatamant (gradinita, scoala, liceu), galeria comerciala Iris Titan, supermarket (Auchan, Lidl, Penny, Mega Image), institutii bancare, sectie de politie, piata agro-alimentara si multe altele.

Se poate achizitiona si prin credit bancar.

Comision 0%

Reper: Theodor Pallady - Statiile de metrou 1 Decembrie 1918 - Nicolae Teclu - Nicolae Grigorescu

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida