52.500 €

Apartament 2 Camere Mobilat Metrou Berceni- Gata de mutare

  • Suprafata 42 mp
  • An 2020
  • Etaj din 6

Descriere anunt

Apartament 2 Camere Mobilat Metrou Berceni- Gata de mutare

Va oferim spre vanzare un apartament de 2 camere mobilat si utilat complet!!!

Pozitionat la numai 300 de metri de mers pe jos de statia de metrou Berceni, complexul se incapataneaza sa schimbe viziunea sintagmei locuinta-confort, si nu numai in partea de sud a Capitalei. Constructorul propune in acest ansamblu mai multe configuratii de apartamente, cu spatii generoase, al caror concept sa-ti permita sa optezi pentru orice tip de aranjament sau design iti doresti.

Blocul este construit intr-o zona linistita, cu servicii la indemana, cu mijloace de transport in comun de toate tipurile, care iti permit sa ajungi rapid in orice zona a Capitalei chiar daca nu detii un automobil personal.

Apartamentele, indiferent ca ne referim la cele cu doua sau cu trei camere, se potrivesc perfect cu persoanele care apreciaza calitatea, care-si doresc o locuinta Premium si care nu fac rabat atunci cand vine vorba de confort.

Constructorul iti pune la dispozitie finisaje si dotari din clasa Premium, intr-o gama variata si intr-un buget generos, pentru ca tu sa-ti poti amenaja orice mobilier care te reprezinta. In plus, constructorul iti ofera bonus si cateva idei de amenajare interioara, de unde poti sa te inspiri.

Poze din locatie!!!

Te-astept la vizionare!

Reper: IMGB - Soseaua Berceni, Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Renovat recent
Optiuni exterior
Structura beton