108.000 €

Apartament 2 camere decomandat NearCenter Residence Agricultori, comision zero

  • Suprafata 69 mp
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • Piața Muncii ...9 min.
Bucuresti, 28 nov, 08:36
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament 2 camere decomandat NearCenter Residence Agricultori, comision zero

Apartament cu 2 camere, decomandat, in suprafata utila de 69 mp, disponibil la etajele 1, 2 si 3 ale imobilului NearCenter Residence Agricultori. Apartamentul dispune de living , dormitor , bucatarie inchisa , baie si balcon.

NearCenter Residence Agricultori este un proiect cu 19 apartamente , amplasat in zona semicentrala a Bucurestiului , mai exact pe strada Agricultori.

FACILITATI

• Imobilul se afla situat in apropierea Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale , a Facultatii de Inginerie a Instalatiilor si a statiilor de metrou Iancului si Muncii.

• In proximitatea imobilului se afla numeroase puncte de interes , precum Colegiul National Mihai Viteazul , Scoala Gimnaziala Iancului , Scoala Gimnaziala 85 , Parcul Tolbuhin , Arena Nationala si MegaMall.

• Amplasarea imobilului face ca accesul auto sa fie facil pentru deplasarea catre oricare dintre punctele de interes din oras.

Conceptul Near Center Residence are la baza ideea unor imobile bine pozitionate , de unde sa poti ajunge repede catre centrul Capitalei.Imobilele construite sunt elegante , deosebit finisate si sigure din punct de vedere seismic. Locatiile blocurilor NearCenter Residence nu au fost alese intamplator , ci din dorinta de a imbina armonios linistea zonei cu confortul dat de accesul rapid catre mijloacele de transport in comun , centre comerciale , parcuri , gradinite si scoli , toate atat de necesare familiilor moderne.

Pretul nu include tva si se aplica , dupa caz , conform reglementarilor in vigoare !

Pretul este valabil pentru avans de minim 70% !

Acces

Statii metrou Timp
Piața Muncii 9 min.
Piața Iancului - M1 12 min.