59.500 €

Apartament 2 camere decomandat metrou Berceni

  • Suprafata 50 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6

Descriere anunt

Apartament 2 camere decomandat metrou Berceni

Pozitionat in partea de sud a capitalei, imobilul dispune de o infrastructura complet dezvoltata (strazi asfaltate, iluminat public, trotuare) si este racordat la toate utilitatile. De asemenea in imediata apropiere gasiti statia de metrou Berceni.

Constructia este realizata din cadre de beton armat cu caramida Porotherm de 25cm la exterior, iar la compartimentarea interioara se foloseste caramida de 12cm, izolatia exterioara a blocului este facuta cu Polistiren de 10cm. Constructia intruneste toate cerintele din domeniul constructiilor civile.

Apartamentul dispune de o compartimentare eficienta avand un living generos,bucatarie inchisa mare, un dormitor modern si grup sanitar. Accesul in apartament se face dintr-un hol de decomandare si se preda finisat la cheie.

Principalul beneficiu il reprezinta pozittionarea sa intr-o zona complet dezvoltata unde aveti acces rapid la centre comerciale, scoli, gradinite si mijloace de transport in comun.

Materialele pentru finisarea apartamentului pot fi alese de viitorul proprietar dintr-o gama variata pusa la dispozitie de constructori.

Va astept acasa.

Direct dezvoltator

Zero comision

Pozele sunt cu titlu de prezentare

Pretul afisat nu include tva

Detalii an constructie: august finalizare acte

Reper: Berceni - Soseaua Berceni, metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida