55.100 €

Apartament 2 camere, bloc nou, oferta

  • Suprafata 62 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
  • Dimitrie Leonida ...12 min.
Bucuresti, 03 sep, 09:30

Descriere anunt

Apartament 2 camere, bloc nou, oferta

ansamblul este amplasat intr-o zona rezidentiala noua, foarte linistita, in apropiere de Metrou, la doar 4 minute de statia RATB si de centre comerciale.

0% comision, direct dezvoltator

Detalii suplimentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere decomandat, situat in cel mai nou ansamblu rezidential din zona de Sud, special conceput pentru a indeplini cele mai exigente cerinte.

Ansamblul este amplasat intr-o zona rezidentiala noua, foarte linistita, in apropiere de Metrou, la doar 4 minute de statia RATB si de centre comerciale.

Apartamentul oferit spre vanzare este disponibil la etajul 2, are o suprafata utila de 62 mp. si este compartimentat foarte ergonomic, astfel: living luminos, bucatarie separate, dormitor spatios, o baie si un balcon generos.

Acesta se preda complet finisat si dispune de: centrala termica proprie in condensare , tamplarie PVC cu 5 camere si geam termopan, usi de interior, gresie, faianta, parchet laminat dublu-click, obiecte sanitare moderne in baie, calorifere, interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Daca rezervarea se face din timp, aveti posibilitatea de a va alege finisajele, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori.

0%Comision

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 12 min.
Aparatorii Patriei 13 min.