80.000 €

Aparatorii Patriei

  • Suprafata 55 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 3
  • Apărătorii Patriei ...7 min.
Bucuresti, 02 dec, 13:09
Urca primul in lista

Descriere anunt

Aparatorii Patriei

Brancoveanu, Nitu Vasile, apartamentul de 2 camere open-space propus spre vanzare are suprafata utila de 55 mp balcon, face parte dintr-un proiect imobiliar de lux amplasat in zona Brancoveanu.

Detalii suplimentare

Detalii imobil:

Apartamentul de 2 camere, propus spre vanzare are suprafata utila de 55 mp balcon, face parte dintr-un proiect imobiliar de lux amplasat in zona Brancoveanu.

Apartamentul este disponibil la etajul 1 al unui imobil nou cu un regim de inaltime redus P+3E.

Localizare si vecinatati:

Blocul este pozitionat la cateva minute de transportul in comun, iar in apropiere se regasesc centre comerciale (Mega Image, Lidl, Carrefour, Hornbach, SellGros) precum si piete, institutii de invatamant si centre medicale.

Vecinatati:

Bld.Constantin Brancoveanu, unitati spitalicesti, de invatamant, farmacii, zone de relaxare si multiple centre comerciale Lidl, Mall Grand Arena, Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Sun Plaza Mall, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Piata de gros.

Specificati tehnice si caracteristici:

Locuinta se preda “la cheie”cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate, dispune de gresie si faianta, parchet laminat, tamplarie PVC 5 camere cu sticla Low-e 4 anotimpuri, centrala proprie de apartament 24 kw, calorifere din aluminiu, usa metalica la intrare, iar baia este utilata complet cu obiecte sanitare.

Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, compartimentat cu caramida tip Porotherm, este izolat cu polistiren de 10 cm, bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, gaze, curent electric), iar fiecare apartament este contorizat individual.

Pret si modalitati de plata:

Pretul apartamentului este 74.000, cu un avans minim de 50%

Pentru un avans de minim 15% pretul este de 76.800 euro.

Va asteptam la vizionare !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Apărătorii Patriei 7 min.