117.000 €

Ambiance Residence Pipera, 2 camere tip F, C2 bulevardul Pipera nr. 1

  • Suprafata 92 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj din 7
Bucuresti, 03 iul, 14:39

Descriere anunt

Ambiance Residence Pipera, 2 camere tip F, C2 bulevardul Pipera nr. 1,

Ambiance Residence este un complex de apartamente inteligente, avand la baza conceptul smart house, sistem care faciliteaza controlul prin aplicatie al iluminarii si al temperaturii si garanteaza un consum redus de energie.

Complexul este situat in zona de nord a Bucurestiului, pe Bulevardul Pipera Nr. 1 langa Hotel Alexander avand un regim de inaltime S+P+7retras si contine apartamente cu 2 si 3 camere, ce urmeaza a fi predate complet finisate(DECEMBRIE 2020)

Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, luminozitatea extraordinara data de spatiile vitrate mari, spatiul generos, compartimentarea inteligenta, garantia unei constructii sigure, toate acestea te vor face sa fii mandru de casa ta.

FINISAJE DE LUX:

Oferim parchet stratificat, usi interior Venere, usi intrare Piacentini blindate, gresie (portelanata, rectificata) si intrerupatoare & prize Bticino.

SALAMANDER & MAKO

Ferestre cu tamplarie SALAMANDER 82 MD BRUCKMAN, geam tripan (Low-E4 + Float4+LowE4+Thermix+Argon), feronerie Mako Multi-Matic argintiu. Aceste materiale sunt recunoscute in domeniu datorita rezistentei si a fiabilitatii lor.

CENTRALE VIESSMANN

Centralele Viessmann, de 24KW, sunt un sistem de incalzire modern si inovativ, adaptat ultimelor norme ErP. Modelul este versatil si compact, oferind un randament sporit si fiabilitate

INFRASTRUCTURA KNX

Infrastructura KNX iti ofera posibilitatea de a adauga mai multe device-uri prin care sa iti sporesti confortul.

INCALZIRE PRIN PARDOSEALA VALROM

Incalzire prin pardoseala marca Valrom, sistemul PEX Kit cu bariera de oxigen, poate fi retehnologizata prin Sistemul Smart Home.

SUPRAVEGHERE HIKVISION

Intreg ansamblul beneficiaza de videointerfon si servicii performante de supraveghere video ce va asigura o siguranta sporita.

AER CONDITIONAT GREE 18.000 BTU

*0720.374.834*

Detalii terase: SUPRAFATA 10 MP

Reper: Pipera - Ambiance Residence Pipera

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton
Structura caramida