61.600 €

AmbasadOr Home, decomandat, complex rezidential

  • Suprafata 68 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 08 nov, 19:57

Descriere anunt

AmbasadOr Home, decomandat, complex rezidential

Apartament 2 camere, decomandat, bucatarie inchisa, suprafata utila 57 mp, finisat complet, gresie, faianta, parchet, termopan, incalzire in pardoseala, centrala proprie. Se accepta credit.

Detalii suplimentare

Ambasad’Or Home - Eleganta si bun gust!

Totul intr-un ansamblu rezidential amplasat in orasul Otopeni, la granita cu sectorul 1. Fara Taxa de Mentenanta!

Situat intr-o zona cu acces facil catre centrul Capitalei, Ambasad’Or Home este elaborat pentru clientii care vor sa traiasca la standarde de calitate si valoare estetica ridicate. Cuprinde apartamente confortabile, cu suprafete eficiente si bine compartimentate, un design modern si finisaje de calitate superioara.

Structura de rezistenta este in sistem diafragma, fara grinzi si stalpi inestetici in interiorul apartamentelor, inchiderile si compartimentarile interioare fiind realizare cu caramida porotherm.

Toate apartamentele vor fi livrate la cheie, beneficiind de finisaje interioare de cea mai buna calitate: INCALZIRE IN PARDOSEALA, centrala Saunier Duval, termopan PVC 6 camere cu geam termopan TRIPAN cu deschideri oscilobatante, balustrade din sticla securizata, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare din gama PREMIUM.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton