64.900 €

2 camere Pajura

  • An 1965
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 9
Bucuresti, 08 ian, 14:35
Urca primul in lista

Descriere anunt

2 camere Pajura

Va propunem spre vanzare un apartament spatios de doua camere, decomandat, situat in zona Pajura. Apartamentul beneficiaza de un balcon spatios, care poate fi amenajat in functie de preferintele dumneavoastra. In proximitate se afla magazine, parcuri pentru copii si mijloace de transport in comun.

Apartamentul dispune si de un loc de parcare.

Apartamentul este desfasurat pe o suprafata utila de 50mp, la care se adauga balconul si este compartimentat astfel: living-room, bucatarie, baie, dormitor, o debara deschisa cu masina de spalat si o debara inchisa cu usa culisanta. Apartamentul este echipat cu parchet, gresie si faianta, usi la baie si dormitor, termopan, calorifere, aer conditionat, instalatii schimbate, contor de gaz separat si este complet mobilat si utilat.

Pretul total este de 64.900 EUR, nu se aplica TVA, iar apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Pentru detalii ma puteti contacta la numarul de telefon +40786.820.471

Detalii zona: Pajura este un cartier situat in sectorul 1 al Bucurestiului.

Cartierul are o suprafata de 72 ha si este delimitat de str. Jiului la nord, bd. Poligrafiei la est, linia de cale ferata la sud si bd. Bucurestii Noi la vest. Este format preponderent din locuinte colective de diverse categorii si prezinta densitati diferite in interiorul zonei. Ansamblurile de locuinte colective au fost construite in anii 1960 pe terenuri agricole. Prin urmare, cartierul este unul relativ nou, si uneori este considerat ca fiind o subdiviziune a cartierului Bucurestii Noi. Transportul in comun este asigurat de catre R.A.T.B., prin liniile de troleibuz 65 si 86, aceasta din urma facand legatura si cu centrul (Calea Victoriei, Piata Romana, Bd. Dacia, Foisorul de foc, Arena Nationala) , ambele linii permit accesul la Gara de Nord. In acest cartier se afla o policlinica ( Policlinica Pajura), o scoala ( Scoala Nr. 178) si Piata Pajura. Este un cartier relativ linistit. Acesta are si acces la centre comerciale , Profi la capatul lniei de troleibuz Dridu, precum si Kaufland si Penny Market ( ambele la intersectia Str. Pajura cu Bd. Bucurestii Noi).

Reper: Pajura - Capat statie 86, 65

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic