53.000 €

1 Decembrie 1918, 2 camere, comision 0

  • Suprafata 45 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 11
Bucuresti, ieri, 13:54

Descriere anunt

1 Decembrie 1918, 2 camere, comision 0

apartament 2 cam, zona linistita, 6 min metrou 1 Decembrie, gresie, faianta, parchet, centrala proprie, calorifere, termopan, usa metalica, bransat la toate utilitatile, contorizare pe apartament.

Detalii suplimentare

Ansamblu Rezidential Situat in zona Titan - 1 Decembrie 1918, format din 3 blocuri desfasurat pe 2D+P+11E. Ofera o varietate de tipuri de apartamente cu doua si trei camere, cu suprafete generoase, decomandate, contorizate individual la toate utilitatile retelei de oras, infrastructura completa: strazi si trotuare amenajate, acces facil la reteau de transport in comun.

Apartamentul propus este localizat la etajul 7/11, suprafata utila totala este de 45mp, cu o dispunere a spatiilor dintr-un hol de intrare, camera de zi luminoasa cu o suprafata de 15,6mp, bucatarie in suprafata de 5,2mp, dormitor care ofera intimitatea de care aveti nevoie pentru a va relaxa si odihni, cu suprafate de 13,5mp baie echipata modern . Alte avantaje includ ferestrele cu geam termopan PVC si incalzirea prin centrala pe gaze .

Comision 0 !

Birou Vanzari Direct Dezvoltator !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton