Usi de garaj sectionale

Usi de garaj sectionale,

Caracteristici
Ferestre, usi
Descriere
Usile de garaj realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

MODEL. TEXTURA. CULORI.
Cele 4 tipuri de panouri: SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile realizate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibilein seriein culoarea alb trafic RAL 9002, dar si, suplimentarin culori preferentiale.Usile de garaj RTH au lamele cu aceeasiinaltime, striatiile sunt distribuite uniform, iar casetele suntimpartitein mod egal. Astfel,imbinarile dintre panouri devin invizibilein momentulin care usa de garaj esteinchisa.

Culori pentru o usa de garaj personalizata
Iti poti personaliza usa de garaj sectionala cu o nuanta care sa se potriveasca cu proiectul tau.

Avem pe stoc inclusiv culorile care imita lemnul, astfel putem oferi un termen de executie rapid pentru aproape orice nuanta.

MASURATORI SI MONTAJ

Masuratorile si Montajul este asigurat de personalul Vega Prod, calificat si specializat in montajul usilor de garaj sectionale cu experienta de aproximativ 10 ani

Usa Pietonala
Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale. Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport. In interiorul garajului fiecare depoziteaza lucruri pe care le foloseste zilnic de mai mai multe ori. Fie ca este vorba despre o bicicleta, masina de tuns iarba sau alte echipamente, fie ca doriti sa aveti un acces mai rapidin interiorul garajului fara a deschide tot timpul usa, solutia de a integra o usa pietonala este cea mai buna. In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag
Vezi mai multe detalii si cumpara
157 vizualizari Ilfov, Berceni, 10 Apr 21:55