Usi de garaj rulou aluminiu

Usi de garaj rulou aluminiu

Caracteristici
Garduri, porti
Descriere
Usi Rulouri Servicii ireprosabile , masuratori si consultanta gratuit Bucuresti toate sectoarele 6 , 5, 4, 3,2,1 oricand puteti conta pe firma noastra cu 13 ani de experienta
Popesti Leordeni
Berceni
Chitila
Buftea.
Infintata in anul 2017, suntem o firma cu capital privat integral romanesc ce activeaza pe piata din Romania a automatizarilor pentru porti, barierelor automate, usilor de garaj, usilor de garaj tip rulou si rulourilor exterioare, atat ca producator cat si ca firma de montaj si mentenanta.
Firma noastra are un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta documentare si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.
In conditiile pietei existente, de cele mai multe ori factorul determinant in cumpararea unui produs ori serviciu o reprezinta calitatea si nu pretul, motiv pentru care solutiile oferite de RBL Total Design SRL , sunt personalizate in functie de nevoile clientilor.
Vrem sa fim un furnizor de servicii complete pentru clientii nostrii, aceasta insemnand ca dorim sa oferim intregul proces de fabricatie – de la idee pana la produsul final ca prestare de serviciu, extinzand mereu oferta de produse, servicii, consultanta tehnica si service specializat , cu personal calificat. Va oferim indrumare catre cele mai bune solutii pentru o decizie corecta in alegerea usilor de garaj , automatizarilor de porti, in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, dar si de conditiile tehnice.
Incepand cu anul 2020, am implementat pe site-ul nostru , plata cu cardul si plata in rate. Adresa: Afumati, Ilfov
Soseaua Bucuresti-Urziceni, nr 64C, et. 2. Tel.: 0318/05.20.55/ Email:
Vezi mai multe detalii si cumpara
237 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 14 Feb 13:30