USB Drive 2.0 Pinstripe 16GB Black 49063

23 RON
1 / 4

USB Drive 2.0 Pinstripe 16GB Black 49063

23 RON
Caracteristici
Periferice PC Memorii USB Nou
Descriere
Porturile USB fiind prezente in majoritatea computerelor, mai nou si in masini, playere DVD si multimedia, televizoare, rame digitale etc., unitatile USB sunt considerate in prezent un accesoriu esential.
Unitatea USB PinStripe de la Verbatim are un capac glisant care protejeaza conectorul USB cat timp unitatea nu este folosita, nemaifiind astfel necesar un capac detasabil, care se poate pierde usor.
Se poate descarca versiunea de evaluare a software-ului de protectie prin parola - www.verbatim-europe.com/usbsoftwaredownload
Avand greutate redusa si un design discret, disponibila intr-o varietate de culori si avand o capacitate de 4 GB, unitatea USB PinStripe este solutia de stocare perfecta pentru oricine.
Unitatile USB PinStripe colorate sunt disponibile in cinci culori vibrante: galben solar, verde eucalipt, roz fierbinte, albastru de Caraibe si portocaliu vulcanic.

Capacitate: 16 GB
Rata de tranfer la citire (MB/s): 10 MB/s
Rata de tranfer la scriere (MB/s): 4 MB/s
Interfata: USB
Culoare: Negru
Greutate: 8,6 grame

Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Vezi mai multe detalii si cumpara
24 vizualizari Bucuresti 02 Iun. '24 (15:20)