Usa la garaj bft international

1 / 3

Usa la garaj bft international

Caracteristici
Garduri, porti
Descriere
-Usi de garaj; -Usi de garaj tip rulou; -Usi hale industriale; -Automatizari porti; -Rulouri exterioare din aluminiu .Oferim Instalare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
Detalii suplimentare
Infintata in anul 2017, suntem o firma cu capital privat integral romanesc ce activeaza pe piata din Romania a automatizarilor pentru porti, barierelor automate, usilor de garaj, usilor de garaj tip rulou si rulourilor exterioare, atat ca producator cat si ca firma de montaj si mentenanta.

Firma noastra are un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta documentare si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.

In conditiile pietei existente, de cele mai multe ori factorul determinant in cumpararea unui produs ori serviciu o reprezinta calitatea si nu pretul, motiv pentru care solutiile oferite de RBL Total Design SRL , sunt personalizate in functie de nevoile clientilor.

Vrem sa fim un furnizor de servicii complete pentru clientii nostrii, aceasta insemnand ca dorim sa oferim intregul proces de fabricatie – de la idee pana la produsul final ca prestare de serviciu, extinzand mereu oferta de produse, servicii, consultanta tehnica si service specializat , cu personal calificat.

Va oferim indrumare catre cele mai bune solutii pentru o decizie corecta in alegerea usilor de garaj , automatizarilor de porti , in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, dar si de conditiile tehnice.

Incepand cu anul 2020 , am implementat pe site-ul nostru , plata cu cardul si plata in rate.

Adresa : Afumati , Ilfov
Soseaua Bucuresti-Urziceni, nr 64C, et. 2.
Tel.: 0318/05.20.55
Mobil :0721.667.677 I 0723.203.308
Email: office@usalagaraj.ro
283 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 14 Apr 14:55