15 Lei

Unt de Shea BIO*, nerafinat Fairtrade

Vezi pagina: remediavert.ro
  • Cosmetice dama
Ilfov, 06 sep, 13:15

Descriere anunt

Unt de Shea BIO*, nerafinat Fairtrade,

Benin 100gr Mayam. INCI

butyrospermum parkii butter*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din compozitiile cosmetice naturale din intreaga lume, atat in zonele de bastina unde se utilizeaza de secole, cat si in cele mai luxoase saloane occidentale de infrumusetare. A fost utilizat de generatii gratie proprietatilor sale de hranire, protectie, hidratare si vindecare, aplicat pentru a proteja si conditiona pielea si parul deteriorat de soare, vant si alti factori externi.

Compozitia acestui unt de shea nerafinat MAYAM in acizi grasi si fractiuni semnificative de nesaponificabile (pana la 16%) confirma confirma calitatile de necontestat ale acestuia: vindecarea leziunilor, stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectie impotriva razelor solare, calmant pentru iritatii.

Sinonime: villetaria paradoxa, unt de karité, sheabutter

Zona geografica de provenienta: Benin

Proprietati - unt de shea nerafinat

antiinflamator (acid oleic, esteri ai acidului cinnamic)

calmeaza iritatiile, reduce roseata

hraneste si hidrateaza pielea in profunzime (polifenoli, acid steraic si oleic)

regenerator cutanat, epitelizant

antibacterian (peste 7 compusi catehinici)

faciliteaza cicatrizarea

protector, protector solar (alantoina prin ocluzie, cinnamic acid)

stimuleaza sinteza de colagen

previne ridurile si alte semne de imbatranire

reda stralucirea si frumusetea parului

hraneste fibra capilara

protejeaza firele de par

Recomandari in cosmetica

toate tipurile de piele, in special cea uscata

riduri si semne de imbatranire

buze si zone delicate ale fetei

pielea iritata (de la scutece, epilare, barbierit)

pielea afectata si dura sau crapata

eruptii cutanate, eczeme, dermatite

maini si piele expusa la agresiuni chimice

arsurile solare, leziuni superficiale

dureri musculare, oboseala si tensiune musculara

scalp uscat

par uscat, casat, vopsit

gresarea sapunurilor

Pastrare:

fiind un unt rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina

Date de siguranta:

non-iritant, non-sensibilizant

a nu se folosi de persoanele care prezinta alergie la nucifere si latex

uz cosmetic

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!