Unicorn Consulting - Firma Contabilitate

Unicorn Consulting - Firma Contabilitate

Caracteristici
Categorie Contabili Consultanta fiscala Evidenta contabila
Descriere
Unicorn Consulting este o firma de contabilitate din Bucuresti care se ocupa cu o gama diversa de servicii de consultanta in afaceri. Pe langa servicii contabile de inalt profesionalism, Unicorn Consulting este partenerul a sute de afaceri din Capitala. Ne ocupam de asistenta la deschiderea societatii comerciale si oferim consultanta in afaceri pentru realizarea proiectelor pe fonduri nerambursabile.

Daca esti in cautarea de servicii contabile de calitate, mizeaza pe echipa Unicon Consulting din Bucuresti. Suntem mai mult decat un biroul de expert contabil sau o firma de contabilitate, suntem echipa ta de succes. Echipa Unicorn Consulting este departamentul tau intern care vrea sa ai totul in conformitatea cu legile romanesti. Mai mult, te poate ajuta sa obtii granturi si finantari nerambursabile pentru a tu sa-ti dezvolti firma.

Expertii nostri in contabilitate au peste 20 de ani experienta pe piata financiara si fiscala, invatand de la an la an mai multe lucruri pentru a putea tne pasul cu cele mai noi metode de optimizare fiscala. Avand o mare experienta in lucrul cu institutiile statului, firma noastra de contabilitate va poate ajuta sa scapati mai usor de amenzi sau de avertismente. Sau va putem ajuta sa obtineti cea mai mica sanciune. Echipa noastra va poate reprezenta in fata instiitutiilor statului si va poate obtine cele mai bune rezutlate.

Cauti o firma de contabilitate din Bucuresti? Vino alaturi de echipa Unicorn Consulting. Te putem ajuta, de azi!
704 vizualizari Bucuresti 18 Sep, 19:00