Ulei de somon salbatic grizzly, 2 l

200 RON
1 / 1 ...

Ulei de somon salbatic grizzly, 2 l

200 RON
Caracteristici
Hrana, accesorii
Descriere
Un produs pur, complet natural. Pentru piele uscata si mancarimi; Pentru blana moale si stralucitoare; Sprijina sistemul imunitar.
Uleiul de Somon Grizzly este un ulei fin, pur, de somon, produs de calitate obtinut din somon salbatic din Alaska.

Uleiul de Somon Grizzly ofera un volum mare de acizi grasi sanatosi omega-3 EPA si DHA, precum si un numar limitat natural de acizi grasi omega-6.

In Uleiul de Somon Grizzly, raportul dintre acizii grasi omega-3 si acizii grasi omega-6 este mai mare de 9:1, in comparatie cu uleiul de somon de crescatorie, unde raportul este mai mic de 3:1. Uleiul de Somon Grizzly este, prin urmare, de departe, o sursa mult mai puternica pentru ajustarea raportului global in dieta animalului tau de companie, care contine, de obicei, mult prea mult acid gras omega-6 (din ulei vegetal si grasime de pui).

Acizii grasi Omega-3 EPA si DHA sunt nutrienti importanti de care are nevoie animalul dvs. de companie pentru o piele sanatoasa si o blana moale, lucioasa.

Uleiul de somon salbatic sprijina, de asemenea, un sistem imunitar puternic si starea generala de sanatate, este bun pentru inima si mentine un nivel de energie ridicat.

Uleiul de Somon Grizzly are o aroma usoara de file de somon proaspat. Este gustos pentru cainele sau pisica dvs., si folosit ca supliment zilnic este modul cel mai natural de a sprijini bunastarea animalelor dvs. de companie de-a lungul unei vieti lungi si sanatoase.
Vezi mai multe detalii si cumpara
287 vizualizari Tulcea, Tulcea, 16 Apr 14:15