Turquoise - Restaurant cu specific oriental

Vezi pagina: Turquoise - Restaurant cu specific oriental
Sector 3, 10 oct, 11:20

Descriere anunt

Turquoise - Restaurant cu specific oriental

Restaurant Turquoise a luat nastere din ideea de a crea o experienta culinara autentica, a ceea ce inseamna bucataria orientala: gusturi intense, preparate diverse si chiar mancaruri cu un aer exotic. Totul, mai aproape de tine, in centrul capitalei.

Detalii suplimentare

Restaurantul Turquoise este o invitatie deschisa in lumea bucatariei orientale, unde gusturile si aromele se impletesc in farfurie. Localizat in apropiere de centrul capitalei, cu o capacitate totala de 400 de persoane, spatiile noastre: Terasa Turquoise, Ballroom si Corporate Lounge, pot fi puse la dispozitia clientilor nostri pentru petreceri, aniversari, evenimente private, conferinte, seminarii, receptii si multe alte ocazii.

Meniul nostru cuprinde o mare varietate de preparate turcesti si orientale pregatite cu ingrediente autentice: traditionalele kebap-uri din carne de miel, oaie, pui sau peste, faimoasele aperitive turcesti precum humus, cacik, acili ezme, delicioasele salate tabouleh sau fatoush, si deserturile senzationale: baclava, gullac sau katmer.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!