Trupa Mates - Muzica live pentru evenimente

Trupa Mates - Muzica live pentru evenimente

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Trupa Mates este trupa de coveruri si a fost infiintata din pasiunea si dorinta de a transmite bucuria ascultarii si performarii unora dintre cele mai bune repertorii muzicale, devenind in scurt timp cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate formatii de nunti si trupe de evenimente. Echipa noastra este formata din 3 solisti, 4 instrumentisti, o solista de muzica populara, dj profesionist, inginer de sunet, inginer de lumini si 2 tehnicieni de scena.
Detalii suplimentare
Ca formatie de nunta, repertoriul nostru este variat si include piese din anii 60 pana in prezent, multumind astfel toate categoriile de varsta. “Your Mates For Good Times” – Ne reprezinta si ne indruma in interactiunile si momentele create in timpul evenimentului. Deoarece ne dorim ca evenimentul vostru sa fie unul de exceptie, mai jos, va prezentam cateva dintre avantajele noastre:
-Cantam 100% live
-Alaturi de noi, avem un Dj profesionist si o solista de muzica populara care, pe langa prestatia live a trupei, vor completa evenimentul.-Evenimentul dvs este prioritatea noastra. Nu participam la mai multe evenimente in aceeasi noapte.-Suntem alaturi de dumneavoastra nu numai in ziua evenimentului, ci si pe perioada organizarii acestuia. Vom discuta in amanunt despre toate detaliile necesare, preferintele muzicale ale mirilor cat si ale invitatilor, momentele importante din timpul evenimentului astfel incat acesta va fi unul memorabil.-Dispunem de instrumente si echipamente profesionale de ultima generatie, ce definesc o sonorizare excelenta, iar distractia este garantata.
204 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 14:40