TRAVERTIN, NOCHE STANDARD C/C, PLACAJ

1 / 2

TRAVERTIN, NOCHE STANDARD C/C, PLACAJ,

Caracteristici
Alte materiale de constructii
Descriere
45.7X45.7, 1.2, MAT + CHITUIT 128.25 lei / MP
Pret fara TVA

Cod: 6164

Tip Travertin

Finisaj Mat + chituit

Unitate de Masura MP

Tip Produs Placaj

Dimensiune 45.7x45.7

Grosime 1,2 cm

Culoare Material Maro

Tip Material Noche standard c/c

PRODUS

Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, ce poate avea o culoare galbuie pana la bruna. Roca ia nastere la gura unor izvoare termale bicarbonatate care ies din calcare sau traverseaza roci bogate in carbonati, ioni de carbonat de calciu si bioxid de carbon. In general, travertinul este poros. Daca se inchid porii cu praf de ciment, prin slefuire si lustruire travertinul capata o suprafata la fel de fina ca si marmura.

PARTICULARITATILE PRODUSULUI

Travertinul Noche Standard provine din carierele de piatra din Turcia. Culoarea acestei pietre naturale este una maronie, cu o usoara tenta orientala. Travertinul Noche Standard se potriveste foarte bine cu mobilierul modern, futurist, pentru a sublinia contrastul dintre cele doua.

APLICATII POSIBILE

Poti folosi travertin Noche Standard atat in interior, cat si in exterior pentru: pardoseli, pereti, scari, mese, piscine, chiuvete, blaturi de bucatarie, cazi de dus sau orice alte elemente realizate din piatra naturala.

INTRETINERE SI CURATARE

Pentru intretinerea pietrelor naturale, foloseste produse profesionale de curatat destinate special materialului in cauza. In lipsa acestor produse, foloseste doar apa calda. De asemenea, este recomandat sa utilizezi intotdeauna o laveta moale.

STONA

La Stona, preturile convenabile vin la pachet alaturi de calitate si functionalitate, pentru ca ne dorim sa aducem piatra naturala in casele tuturor romanilor. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie consultanta telefonica de specialitate, livrare rapida si o gama variata din care poti alege.
Vezi mai multe detalii si cumpara
20 vizualizari Bucuresti 07 Mai; 15:50