Touch Beauty aparat pentru masaj facial

400 RON
1 / 3

Touch Beauty aparat pentru masaj facial

400 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire ten
Descriere
cu microcurenti. Ridurile de expresie, liniile fine si pielea lipsita de vitalitate si elasticitate vor disparea din viata ta, din momentul in care vei testa noul aparat pentru masaj cu microcurenti semnat Touch Beauty.

Acest aparat este dezvoltat pe baza unei tehnologii avansate cu microcurenti, care are rolul de a diminua aparitia ridurilor, de a imbunatati nivelul circulatiei sanguine, de a restabili activitatea celulara si de a stimula producerea colagenului.

Masajul oferit de acest aparat, iti va oferi un aspect imbunatatit chiar dupa primele utilizari, pielea ta avand elasticitatea si fermitatea mult dorita. Un plus detinut de acest aparat este acela ca, acesta are incorporat un panou solar, astfel activitatea lui fiind operata de energia solara.

Designul dispozitivului este gandit pana la cel mai mic detaliu, acesta fiind ergonomic, usor de manevrat si potrivit pentru orice zona a corpului. Dispozitivul este dotat cu doua role 3D , cu aspect metalic, care au un unghi de 70 de grade, astfel pielea ta fiind masata in profunzime, efectele benefice facandu-si aparitia inca de la primele utilizari.

Aparatul este perfect pentru masarea urmatoarelor zone: fata, gat, brate. Dispozitivul se foloseste in diferite unghiuri pentru a creste eficienta masajelor. Acesta se curata doar cu microfibra din dotare, fara solutii sau apa.

Dispozitivul nu este recomandat persoanelor insarcinate, care sufera de diferite boli ale pielii sau alergii.
Vezi mai multe detalii si cumpara
128 vizualizari Maramures, Baia Mare, 14 Sep, 16:15