Tinci mortar Adeplast

16 RON
1 / 1 ...

Tinci mortar Adeplast

16 RON
Caracteristici
Vopsele, zidarii, tencuieli
Descriere
escriere: Mortar super - plastic pentru tencuieli şi reparaţii. Caracteristici : - lucrabilitate uşoară; - aderenţă foarte bună; - suprafaţa foarte fină.
Domenii de utilizare: Pentru lucrări de finisare ale tencuielilor brute înaintea gletuirii sau a altor finisaje nobile: - în interiorul sau exteriorul clădirilor pentru finisarea tencuielilor brute; - repararea tencuielilor brute fisurate şi denivelate; - strat de tinci; - nivelarea suprafeţelor înainte de faianţare; - nivelarea suprafeţelor înainte de aplicare de mortar nobil colorat; - nivelarea suprafeţelor înainte de vopsire

Pregatirea suprafetei de lucru: Se aplică pe tencuiala brută întărită cel puţin 28 zile, curată, şi sănătoasă, fără exfolieri, pete de ulei, praf, sau alte impurităţi mecanice.

Modalitate de aplicare: Unelte utilizate: - găleată; - amestecător mecanic sau manual; - mistrie; - gletieră; - bidinea; - drişcă cu burete roşie sau cu polistiren. Pulberea se introduce în apă şi se amestecă energic, de preferinţă mecanic până la obţinerea unui amestec cremos, omogen, uşor prelucrabil. Se recomandă a se amesteca deodată o cantitate care se utilizează în maximum 3 ore. Se aşteaptă 10 minute pentru desăvârşirea reacţiilor chimice şi se amestecă din nou energic. Pasta se aplică pe suprafaţă în grosime de 1,5 - 2 mm, cu gletiera. Se aşteaptă circa 60 - 90 minute până ce suprafaţa devine nelipicioasă la pipăit, după care se stropeşte uşor cu apă şi se drişcuieşte cu o drişcă din polistiren sau din burete, obţinând o suprafaţă superior structurată, fără fisuri. Peretele ce urmează a se finisa se umezeşte bine cu apă se lasă să se zvânte, după care se aplică mortarul ADEPLAST TINCI cu o gletieră, în grosime de 1 - 2 mm. După circa o oră de la aplicare, atunci când la pipăit nu se mai lipeşte pe deget, se umezeşte uşor şi se drişcuieşte cu drişcă din burete sau polistiren, obţinând o suprafaţă fină, uniformă. ATENŢIE: NU SE APLICĂ ÎN BĂTAIA DIRECTĂ A RAZELOR SOLARE. După 72 de ore se poate gletui cu glet de ipsos (SUPER GLET DE IPSOS, GLET PENTRU PEREŢI ADEPLAST) sau glet de ciment (GLET UNIVERSAL, GLET ALBĂ CA ZĂPADĂ ADEPLAST). Pasta din găleată îşi păstrează proprietăţile timp de cel puţin 3 ore.

Recomandari: Nu se recomandă a fi aplicat pe lemn, materiale plastice, metale şi pe suprafeţe din ipsos. La temperaturi ridicate sau la soare, se recomandă umezirea suprafeţei înainte de aplicare. În afară de recomandările de mai sus este importantă respectarea normelor şi standardelor în vigoare. Caracteristicile garantate se bazează pe experienţa practică şi pe testele efectuate. Condiţiile specifice locaţiei şi aplicării pot varia faţă de cele prezentate aici, aşadar, utilizarea corectă şi reuşită a produselor noastre nu este în sfera noastră de responsabilitate.

Depozitare: În locuri uscate, în stare închisă, pe paleţi din lemn.

Ambalare: În saci de 25 kg.

Consum specific: 3 - 4 kg / mp
Vezi mai multe detalii si cumpara
365 vizualizari Olt, Slatina, 04 Apr 16:50