Termostat de ambianta R7RF Logictherm

252 RON

Termostat de ambianta R7RF Logictherm

252 RON
Caracteristici
Termice Altele Nou
Descriere
Termostat de ambianta R7RF Logictherm programabil pentru comanda unei centrale termice.
Termostat de ambianta R7RF Logictherm este compatibil cu majoritatea centralelor termice din Romania si UE, indiferent de tensiunea de comanda (24 V / 230 V).

Cronotermostatul de camera Logictherm C7RF foloseste un emitator mobil.

Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazan, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului.

Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Functionarea fara perturbari este asigurata de un cod de siguranta unic.

Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, cu 6 temperaturi diferite.

Programul se repeta ciclic in mod automat.

Programul fiecarei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.

Functia Copy faciliteaza introducerea programelor repetitive.

Exista 4 modalitati de regim manual care permit modificarea temporara a programului prestabilit.Cronotermostatul de ambianta Logictherm R7RF este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la centrala (functioneaza cu 2 bateri de tip AAA), el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire).

Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat intre receptor si cazan.

Termostatul (emitatorul) si receptorul, sunt perechi.

Termostatul emitator si receptorul sunt reglate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa.

Raza vizuala de actiune a comenzilor wireless 100 m.

Wireless 866Mhz

Retroiluminare termostat:lumina alba

Senzor: NTC 10K ,3950 ohmi la 25 grd.C

Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric. Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul si receptorul vor continua, dupa cateva minute, derularea programului prescris.

Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumita periodicitate.

Mobilitatea termostatului fara fir prezinta urmatoarele avantaje: nu necesita pozarea unui cablu electric, se evita deranjul in cladire; permite gasirea locului optim de amplasare; poate fi mutat pe parcursul unei zile, de pilda, ziua in sufragerie, seara in dormitor.

Termostatul poate fi folosit in suportul lui sau poate fi montat pe perete.


Sensibilitatea de comutare reprezinta diferenta dintre temperatura reglata si temperatura la care termostatul comuta, cupleaza / decupleaza centrala.

Sensbilitatea termostatului este de +/- 0,2grd.C.

Precizia de afisare este de +/- 0,5grd.C.
Vezi mai multe detalii si cumpara
20 vizualizari Bucuresti 07 Mai; 13:40