Termosemineu pe peleti ferroli mirano pellet 24 kw

7.299 RON
1 / 4

Termosemineu pe peleti ferroli mirano pellet 24 kw

7.299 RON
Caracteristici
Termice Sobe, semineuri Nou
Descriere
Mirano Pellet sunt termoseminee automatizate, pentru incalzire centralizata, complet echipate cu pompa incalzire, vas de expansiune, supapa de siguranta, termostat de siguranta, panou de comanda digital, arzator pe peleti cu autocuratare, buncar peleti si tavita de cenusa detasabila. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peletilor si a aerului pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita.

Termosemineul este destinat pentru incalzirea spatiilor de locuit sau publice, folosind peleti. Termosemineul este dotat cu schimbator de caldura din otel pentru sisteme de incalzire cu temperatura agentului pana la 90º C si presiune maxima de 2 bar. Termosemineul este proiectat si fabricat pentru a functiona numai cu peleti clasa A (DIN plus 51731) cu urmatoarele caracteristici:

• Material 100% lemn rasinos sau foios;

• Diametru Ф 6/8 мм;

• Lungime 20-30mm;

• Valoare calorifi ca >4.8 kW/kg;

• Continut de cenusa < 8%;

• Folosirea de peleti cu alte caracteristici decat cele recomandate poate duce la reducerea puterii, functionare instabila si neregulata.

Ce reprezinta peletii:

Peletii se fabrica din deseuri lemnoase extrudate, ramase din fabricarea mobilierului sau a diferitelor produse de lemn etc. Acest tip de combustibil este ecologic pentru ca in timpul producerii lui nu se folosesc nici un fel de elemente de lipire (lipici, rasini etc.). De fapt, integritatea peletilor este garantata de lignit - ingredient natural continut in lemn. In timp ce valoarea calorica a lemnului este de 4,4 kW / kg (15% umiditate, cu 18 luni de uscare) pentru peleti este de 5,2 kW / kg.

Pentru a garanta buna functionare a termosemineului peletii trebuie pastrati intr-un loc uscat!
Vezi mai multe detalii si cumpara
173 vizualizari Iasi, Iasi, 21 Apr 17:15