Terariu DIY mare -17x30x30cm

250 RON
1 / 2

Terariu DIY mare -17x30x30cm

250 RON
Caracteristici
Obiecte decorative Altele
Descriere
Pentru a aduce natura mai aproape de tine, am creat acest KIT DIY care a fost pregatit meticulos de catre echipa DinNatura.ro pentru ca tu sa ai parte de o experienta unica alaturi de prieteni, copii sau, de ce nu, cu toata familia. Ti-am pregatit instructiuni de folosire, chiar si un video care sa te ghideze in aceasta calatorie creativa!

Acest terariu nu este destinat profesionistilor! Nu este nevoie sa fii un cunoscator in botanica, ci doar sa dai frau liber imaginatiei si sa te bucuri de aceasta terapie prin plante.

Terariile sunt aranjamente cu plante naturale vii, realizate in vase de sticla inchise cu capac. Tinand cont de acest aspect nu este nevoie de udare periodica, ci doar de reglare a umiditatii din interiorul vasului. Stai cu ochii pe el cateva zile dupa plantare si iti vei da seama imediat de nevoile lui. In cazul in care pe peretii vasului se poate observa un condens excesiv, noi recomandam sa lasati vasul usor descoperit pentru cateva ore permitand astfel evaporarea excesului de apa. In cazul in care solul pare uscat, puteti adauga cateva picaturi de apa.

Pastrati terariul ferit de razele directe ale soarelui, de sursele de caldura sau de aer conditionat, intr-o lumina indirecta. Temperatura medie recomandata de pastrare este de 23°C iar maximele de 18 – 27 °C.
Vezi mai multe detalii si cumpara
155 vizualizari Ilfov, Chiajna, 02 Sep, 12:40