Terariu Diamant

1.000 RON
1 / 2

Terariu Diamant

1.000 RON
Caracteristici
Obiecte decorative Altele
Descriere
Terariu Diamant adaposteste plante in varianta miniaturala special alese pentru a se potrivi in spatiul restrans din interiorul sticlei.

Produsele din categoria PREMIUM sunt terarii lucrate manual de catre maestrii nostri sticlari in atelierul DinNatura.

Nanogradinile sunt un mic colt de natura autonom care fac biroul sau casa ta mai placuta si vie. Studiate in detaliu, elementele precum muschiul, pietrele, ramurile sau substratul amplasat meticulos se poate observa un microcosmos similar gradinilor obisnuite. Reelaborata si transpusa ca o diorama, gradina este adapostita in vase de sticla reciclate, lucrate manual de maestrii nostri sticlari.

Acest terariu este un CADOU ideal pentru toti iubitorii de bonsai si natura. Bucura-te de copacelul tau mult timp de acum inainte! La DinNatura.ro combinam cunostintele din teraristica si agronomie calibrand solurile si satisfacand astfel viata din interiorul sticlei.

Pastrati terariul ferit de razele directe ale soarelui, de sursele de caldura sau de aer conditionat, intr-o lumina indirecta. Temperatura medie recomandata de pastrare este de 23°C iar maximele de 18 – 27 °C.

Vezi mai multe detalii si cumpara
34 vizualizari Ilfov, Chiajna, 28 Iun. '24 (12:42)