Terariu cu Bonsai

500 RON
1 / 4

Terariu cu Bonsai

500 RON
Caracteristici
Obiecte decorative Altele
Descriere
Terariu cu Bonsai este un cadou perfect pentru casa dumneavoastra. Acesta poate fi si un cadou ideal pentru toti iubitorii de natura si bonsai.

Uita de udatul plantelor cu nanogradinile DinNatura!

Nanogradinile sunt un mic colt de natura autonom care fac biroul sau casa ta mai placuta si vie. Studiate in detaliu, elementele precum muschiul, pietrele, ramurile sau substratul amplasat meticulos se poate observa un microcosmos similar gradinilor obisnuite. Reelaborata si transpusa ca o diorama, gradina este adapostita in vase de sticla reciclate, lucrate manual de maestrii nostri sticlari.

La DinNatura.ro combinam cunostintele din teraristica si agronomie calibrand solurile si satisfacand astfel viata din interiorul sticlei. Acest terariu este un CADOU ideal pentru toti iubitorii de bonsai si natura. Bucura-te de copacelul tau mult timp de acum inainte!

Pastrati terariul ferit de razele directe ale soarelui, de sursele de caldura sau de aer conditionat, intr-o lumina indirecta. Temperatura medie recomandata de pastrare este de 23°C iar maximele de 18 – 29 °C.
Vezi mai multe detalii si cumpara
154 vizualizari Ilfov, Chiajna, 30 Mar 12:40