Tennis Hero - Cursuri de tenis pentru copii

Tennis Hero - Cursuri de tenis pentru copii

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive tenis de camp initiere, performanta
Descriere
Scoala de tenis Tennis Hero crede in a oferi fiecarui copil sansa de a juca tenis si de a se dezvolta, indiferent de mediu sau de posibilitatile financiare – Tennis Hero este pentru toti.
Tennis Hero este o scoala de tenis specializata in lectii pentru copii, care a pornit de la ideea de a-i ajuta pe copiii sa se dezvolte prin tenis.
Detalii suplimentare
A juca tenis de la varste fragede este corelat cu a avea mai mult succes in viata – tenisul te invata disciplina, munca in echipa si atitudinea de invingator.
Lucram de aproape 3 ani cu copii de toate varstele pentru initiere, dezvoltare si performanta in tenis. Copiii nu au nevoie doar de lectii tehnice si instruire profesionista, ei au nevoie sa faca echipa cu antrenorii lor atat la competitii, cat si la antrenamentul zilnic.
Tennis Hero iti ofera:
Lectii tenis incepatoriCursuri tenis adultiCursuri tenis copii (avansati/performanta).Poti alege dintre sedinte individuale cu antrenor de tenis sau lectii de grup.Indiferent de optiunea ta, asteapta-te sa socializezi, sa te distrezi si sa iti imbunatatesti jocul.
Ti-am ridicat mingea la fileu. Te asteptam pe teren.
21 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul 23; 15:25