Tenis Club Bucuresti - Cursuri de tenis pentru copii

1 / 1 ...

Tenis Club Bucuresti - Cursuri de tenis pentru copii

Caracteristici
Cluburi, complexe sportive tenis de camp initiere, performanta, agrement
Descriere
Tenis Club Bucuresti ofere servicii de inchirieri terenuri de tenis, cursuri pentru copii initiere (4+) si performanta (7+) cu antrenori foarte bine pregatiti.
Detalii suplimentare
Academia Tenis Club Bucuresti isi organizeaza si deruleaza activitatea de pregatire sportiva si tenis de agrement in cadrul Complexului Sportiv Pescariu Sports&Spa.Programele de pregatire sportiva sunt destinate tuturor jucatorilor, indiferent de varsta sau nivel de experienta. Selectia, initierea, pregatirea si perfectionarea continue au scopul de a le maximiza acestora potentialul si de a preveni accidentarile specifice. Intreg procesul de pregatire se incadreaza intr-un plan de dezvoltare pe termen lung ca si model de lucru, folosindu-se o metoda de predare unitara si activitati inter-disciplinare, asigurate de specialisti atestati.
Jucatorii care doresc sa practice tenisul in mod individual pot inchiria terenurile de joc pe toata perioada anului, avand la dispozitie terenuri atat cu suprafata lenta (zgura), cat si un teren cu suprafata rapida (greenset).
In completarea programelor de pregatire sportiva de performanta, Academia Tenis Club Bucuresti organizeaza competitii la nivel national si international, fiind unul din membri afiliati cu drept de vot ai Federatiei Romane de Tenis.
1.088 vizualizari Bucuresti 11 Jul 23 15:55