Televizor LED Smart Samsung, 123 cm

1.899 RON

Televizor LED Smart Samsung, 123 cm,

1.899 RON
Caracteristici
Categorie Televizoare Marca Samsung Tip LED Diagonala intre 101-125 cm Imagine Ultra HD Nou
Descriere
49NU7102, 4K Ultra HD. Televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49NU7102, 4K Ultra HD

UHD, Te conectezi si te bucuri de mai mult

Rezolutie Real 4K UHD
Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

HDR, vezi mai multe detalii
Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

PurColour
Vizioneaza continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale. Obtine o experienta de vizionare mai colorata.

UHD Dimming
Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

Super Big TV, vezi imaginea de ansamblu
Experimenteaza divertismentul pe ecran mult mai mare. Incearca o experienta cinematografica nemaipomenita sau simte atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

Subtire si elegant pentru spatiul tau

Design subtire
Designul modern si elegant umple in mod natural spatiului tau cu o nota aditionala de rafinament.

O modalitate inteligenta de a te bucura de televizorul tau smart
Obtine divertismentul mai repede, mai usor si intr-un mod inteligent. Un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. Cauta mai putin, vizioneaza mai mult. Niciodata nu a fost atat de usor sa te bucuri de televizor.

Aplicatia SmartThings, o singura aplicatie pentru toate
Aplicatia SmartThings ofera si functii tip telecomanda si Panou de comanda.

Sync & Share
Profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

Mai mult continut
Nu se opreste aici. Te asteapta continut nelimitat.

Steam Link
Savureaza jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.
Vezi mai multe detalii si cumpara
25 vizualizari Bucuresti 29 Apr; 21:15