Tehno Art Solution - Cursuri calificare, formare profesionala exclusiv pentru firme

Tehno Art Solution - Cursuri calificare, formare profesionala exclusiv pentru firme

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: de calificare Alimentatie publica, turism Constructii Croitorie, design vestimentar Operator calculator
Descriere
Cursuri: Barman-Preparator; Administrator Pensiune Turistica; Agent Comercial;Preparator produse din carne; Preparator semiconserve peste; Preparator Bauturi Racoritoare; Lucrator Pensiune Turistica; Lucrator Comercial; Bucatar Specialist; Tehnolog Alimentatie Publica; Sef de receptie hotel etc.
Lista completa a cursurilor o gasiti pe site-ul nostru
Detalii suplimentare
Nu organizam cursuri pentru persoane fizice, serviciile se adreseaza exclusiv firmelor. Tehno Art Solution detine peste 20 de ani de experienta profesionala in domeniu iar rata de promovabilitate este de 98%. Salile de curs sunt dotate cu mobilier modern, imprimanta, videoproiector, ecarn de proiectie, sitem audio, wi-fi, aer conditionat. Prin cursurile pe care le organizam ne dorim sa ridicam nivelul de competenta profesionala si sa crestem productivitatea la locul de munca. Pentru a veni in ajutorul companiei pe care o reprezentati, am conceput un sistem de reduceri si programe de fidelitate. Veti fi ghidati in tainele meseriei pe care o alegeti de persoane bine pregatite, profesori din sistemul de invatamant si formatori de specialitate. Impreuna cu acestia noi am stabilit un sistem modern de predare a partii teoretice, bazat pe interactivitate, aplicatii si exercitii. Activitatea de practica se desfasoara tot sub indrumarea formatorilor, la sediul firmelor partenere.
230 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 15:25