Teatrul de Magie - Cursuri de magie

Teatrul de Magie - Cursuri de magie

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Teatrul de Magie organizeaza cursuri de magie in cadrul Academiei de Magie.
La cursurile Academiei de Magie, tinerii pasionati de magie dornici sa descopere din interior o lume atat de fascinanta ca cea a magiei, a iluzionismului, vor avea ocazia de a invata cateva dintre secretele si etica unui magician.
Detalii suplimentare
Cui nu-i plac trucurile, scamatoriile si iluzionismul? In spatele lor se ascund, de cele mai mutle ori, explicatii stiintifice. Oricarui copil i-ar placea sa isi impresioneze familia, colegii si prietenii cu cateva numere de magie uluitoare, incredibile. Iar acest lucru se poate realiza cu usurinta.
In primul rand, prin prezentarea si insusirea trucurilor de iluzionism, vor deveni mici magicieni care isi vor prezenta propriul spectacol. Astfel, vor invata cum sa retina atentia interlocutorului, cum sa se adreseze si sa comunice, cum sa convinga. Toate acestea le vor prinde foarte bine mai tarziu.
In al doilea rand, copiii se vor delecta cu arta actoriei isi vor insusi elemente de teatru si prezenta scenica, pantomima, improvizatie, dans si interpretare vocala.
Acest atelier le va forma o personalitate deosebita: vor deveni naturali, spontani, firesti, isi vor imbunatati dictia, atitudinea si spiritul de echipa, isi vor imbogati limbajul si vor invata sa aprecieze spectacolele, filmele si show-urile de calitate. Toate aceste lucruri le vor prinde foarte bine in viata, indiferent pe ce drum vor porni.
Cursurile Academiei de Magie, sustinute si coordonate de Andrei Teasca si asistentii sai, se desfasoara pe perioada unui an , urmand ca la finalul anului sa aiba loc o examinare. Cursurile abordeaza doua directii principale: Iluzionism (istoria magiei, close-up, mentalism, magie de scena, iluzii, etc) si Arta actorului (pantomima, miscare scenica, dictie, etc.). Absolventilor li se va oferi oportunitatea de a participa intr-un spectacol de iluzionism, marca Teatrul de Magie.
Cursurile se tin sambata si nu exista o limita de varsta pentru cei care doresc sa devina elevi ai Academiei de Magie,
532 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Jul, 15:05