Tapet- world map blue

285 RON
1 / 2

Tapet- world map blue

285 RON
Caracteristici
Categorie: Textile si accesorii Nou
Descriere
Material tapet: vinil, lavabil (se poate sterge cu o carpa umeda imbibata in apa de umre de praf, amprente etc.)
Taietura fasii si imbinare fasii: “taietura dubla (double-cut)”
Aceasta tehnica este foarte utila si presupune suprapunerea a doua fasii de tapet, iar apoi taierea concomitenta a ambelor fasii astfel incat dupa indepartarea bucatilor taiate sa rezulte o imbinare perfecta. Taietura dubla poate fi efectuata cu un cutter special, fiind recomandat a se folosi lame bine ascutite, astfel se va evita deteriorarea stratului suport de sub tapet si franjurarea taieturii. Dupa efectuarea taieturii bucatile taiate si eventualele bule de adeziv vor fi indepartate, iar imbinarea rezultata va fi presata cu rola presoare.

Realizare grafica: Tapetul se dimensioneaza pe cotele peretelui pe care o sa fie amplasat, astfel costul lui se calculeaza in functie de dimensiunile peretelui (inaltime si lungime) + 10 cm adaugati perimetral pentru usurinta in montaj. Tapetul este unic ca si design.
Tapetul se poate personaliza cu numele copilului sau cu orice alt text la alegere, iar personajele din tapet se pot interschimba intre ele.

Tapetele din vinil sunt defapt tapete din hartie cu o acoperire din vinilin. Anume acoperirea este ceea ce le face de preferat pentru ca creste drastic rezistenta lor la actiuni nefavorabile, inclusiv umezeala, raze ultraviolete si chiar foc. Probabil cel mai mare avantaj al lor este faptul ca sunt practic neinflamabile desi sunt create din hartie. Asta va permite sa pastrati aspectul peretilor chiar si in cazul unor accidente usoare, predispusi mai ales in camera unde copilul dumneavoastra se joaca toata ziua.
Vezi mai multe detalii si cumpara
117 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 18 Sep, 17:05