Tablou personalizat canvas patrat cu designul tau

1 / 4

Tablou personalizat canvas patrat cu designul tau

Caracteristici
Obiecte decorative Picturi, oglinzi
Descriere
Dimensiune

20 x 20 cm

40 x 40 cm (+36lei)

Alege tablou personalizat canvas patrat cu designul tau si personalizeaza-l cu cele mai frumoase fotografii cu persoanele care iti sunt foarte dragi. Amintirile sunt cele care emotioneaza pe absolut oricine, ne fac nostalgici si de cele mai multe ori acestea sunt capturate in poze. Acest tablou este un cadou inspirat potrivit pentru oricine. Cu siguranta, in viata exista multe momente de care va amintiti cu drag si care se potrivesc de minune in acest tablou personalizat. Tabloul personalizat canvas este un cadou care nu se demodeaza niciodata si iti da posibilitatea de a oferi celor dragi un dar cu orice imagine doriti, sau de a va decora biroul, spatiul de lucru intr-un mod unic.
Caracteristici tablou personalizat canvas
lucrarea se tipareste pe panza canvas, din fibra 100% naturala
tratata cu un coating special pentru fixarea optima a cernelei
culorile din tablou redau artistic imaginea, imbogatind-o cu culori vibrante si placute
termenul de garantie pentru tablou este de 2 ani.
agatatoare
Doresti un alt design pentru tablou personalizat canvas ?
In cazul in care doresti sa te asiste unul dintre designerii nostri la conceperea designului perfect tabloul tau personalizat canvas, doar contacteaza-ne si spune-ne ce iti doresti. Pentru detalii suplimentare, oferte dedicate, retur sau garantii, contacteaza departamentul nostru de Client service. Suntem prompti si prietenosi.
96.5% dintre clientii nostri sunt incantati de aspectul si calitatea
tablourilor personalizate canvas
Daca ai o alta idee detablou personalizat canvas si nu gasesti modelul pe site, intra in sectiunea Creeaza design si adauga mesajul, imaginea sau simbolurile pe care ti le doresti direct pe sacosa. Configuratorul nostru de design este simplu de utilizat si nu ai nevoie de abilitati de designer ca sa faci o macheta pentru personalizare extraordinara. Pentru detalii suplimentare, oferte dedicate, retur sau garantii, contacteaza departamentul nostru de Client service. Suntem prompti si prietenosi.
Vezi mai multe detalii si cumpara
94 vizualizari Cluj, Cluj-Napoca, 17 Sep, 13:15