Syncro Translation Services - Birou Traduceri

Syncro Translation Services - Birou Traduceri

Caracteristici
Categorie: Traducatori Economice Juridice Tehnice Altele Autorizate Legalizate
Descriere
Am inceput ca agentie de traduceri specializata exclusiv in domeniile industriale business-to-business si am devenit prima agentie de identitate lingvistica si vizuala din Romania - pentru ca ne-au cerut-o clientii!
Detalii suplimentare
Astazi ne ocupam de toate materialele unei companii, d la text la detalii grafice si vizuale, tinand cont de detaliile specifice fiecarei limbi si tari de destinatie. Lucram cu etica si transparenta, ne intereseaza sa construim relatii durabile si avem un pool de profesionisti testati si validati: traducatori straini si traducatori romani profesionisti, graficieni profesionisti, lingvisti experti in diferite domenii de activitate, interpreti, specialisti in branding. Departamentul nostru de Asigurare a Calitatii asigura training-ul si integrarea fiecarui nou venit in echipa, precum si monitorizarea permanenta a calitatii conform standardelor ISO.
Asiguram traducerea oricarui tip de document (brosuri, cataloage, manuale tehnice si de utilizare, fise de produs, pliante, prospecte, reviste de specialitate, articole stiintifice, caiete de sarcini, dosare de licitatii etc). Pachetele noastre de servicii organizate pe niveluri de calitate asigura flexibilitate si costuri optimizate.
7 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 16:00