Swanson L-Arginine, 500 mg, 100 Capsule (l-arginina pentru potenta si erectie)

39 RON
1 / 1 ...

Swanson L-Arginine, 500 mg, 100 Capsule (l-arginina pentru potenta si erectie)

39 RON
Descriere
Beneficii L-arginina


? imbunatatirea fluxului sanguin

? amelioreaza mai repede ranile

? atenueaza anxietatea

? amelioreaza arsurile                 

? imbunatatirea functiei renale la persoanele cu insuficienta cardiaca congestiva

? imbunatatirea performantei la efort


 

L-arginina este unul dintre multi aminoacizi de care organismul are nevoie pentru a functiona corect. Ca si alti aminoacizi, L-arginina joaca un rol in construirea proteinelor. Organismul poate folosi proteina pentru a ajuta la construirea muschilor si la reconstructia tesuturilor. 
Ce este L-arginina?


Pe langa construirea proteinelor, L-arginina elibereaza oxid nitric in sange. Oxidul nitric actioneaza pentru a largi vasele de sange din fluxul sanguin, ceea ce poate ajuta la ameliorarea anumitor afectiuni circulatorii.

Corpul unei persoane produce in mod natural L-arginina in circumstante normale. Oamenii primesc, de asemenea, L-arginina suplimentara ca parte a dietei lor obisnuite.

Carnea rosie, pestele, lactatele si ouale contin toate cantitati scazute de L-arginina care ajuta organismul sa-si refaca resursele necesare.

Ocazional, nevoia unei persoane de L-arginina poate depasi capacitatea organismului de a o produce sau consuma in mod natural. Acest lucru este adesea valabil pentru adultii in varsta sau persoanele cu anumite afectiuni medicale.

In aceste cazuri, oamenilor li se poate prescrie L-arginina artificiala sub forma de medicamente orale, injectii sau creme. Mai multe afectiuni potentiale de sanatate pot beneficia de un aport crescut de L-arginina.

Desi L-arginina este considerata sigura in doze moderate, prea multa L-arginina poate avea efecte secundare severe, inclusiv moartea. Este important sa intelegeti cum poate interactiona suplimentul cu organismul si cu medicamente suplimentare inainte de a-l lua.


 
Beneficiile L-argininei


L-arginina are doua efecte: se transforma in oxid nitric si ajuta organismul sa construiasca proteine.

Aceste efecte ofera L-argininei o serie de beneficii potentiale, care variaza de la sanatatea inimii si durerea in piept pana la dezvoltarea muschilor, repararea ranilor si imbunatatirea fertilitatii masculine.

Desi exista multe afirmatii despre beneficiile L-Argininei, nu toate sunt sustinute de studii de cercetare stiintifica.

Urmatoarele sunt cateva exemple de beneficii si utilizari cercetate ale L-argininei:

? testul rezervei hormonului de crestere

? reducerea hipertensiunii arteriale

? corectarea erorilor innascute ale sintezei ureei

? ameliorarea bolilor de inima

? ameliorarea disfunctiei erectile (DE)

? atenuarea inflamatiei tractului digestiv la prematuri

? controlul glicemiei la persoanele cu diabet


Exista mai multe domenii suplimentare pe care cercetatorii sunt interesati sa le exploreze in ceea ce priveste L-arginina si efectele acesteia asupra corpului uman.

Este esential ca oricine este interesat sa ia L-arginina ca supliment sa discute cu medicul despre potentialele beneficii si riscuri inainte de a incepe sa o utilizeze.

De asemenea, oamenii ar trebui sa inteleaga si sa examineze pe deplin afirmatiile pe care un producator le face despre produsul lor inainte de a-l folosi.Efectele secundare ale L-argininei

L-arginina are unele efecte secundare potentiale de care trebuie sa fiti constienti atunci cand o luati ca supliment. Unele dintre cele mai frecvente si benigne efecte secundare includ:

? guta

? balonare

?durere abdominala

? inflamarea cailor respiratorii

?diaree

? tensiune arteriala scazuta

? anomalii ale sangelui

? alergii

? agravarea astmului

Cu toate acestea, L-arginina poate duce la unele complicatii grave care trebuie luate in considerare.


 
Riscuri si complicatii


L-arginina are unele riscuri potential grave pentru anumite grupuri de oameni.

Acestea includ:

? boala grava sau deces la copii si sugari

? dificultate in controlul tensiunii arteriale in timpul interventiei chirurgicale

? agravarea crizelor de herpes

? risc crescut de deces dupa un atac de cord

? interactiune negativa cu anumite medicamente, inclusiv Viagra si medicamente pentru tensiunea arteriala

Desi exista riscuri asociate cu L-arginina, majoritatea cercetarilor indica faptul ca este sigur pentru oameni sa ia in doze mici. U.S. Food and Drug Administration (FDA) nu monitorizeaza siguranta sau eficacitatea suplimentelor, asa ca este important sa alegeti o marca de renume.

Suplimentele sunt disponibile pentru cumparare online, dar, ca si in cazul oricarui supliment sau medicament, o persoana ar trebui sa consulte un medic sau un dietetician inainte de a lua L-arginina, deoarece riscurile pot depasi beneficiile potentiale.


 
Modalitati naturale de a obtine suficienta L-arginina


Un beneficiu major al obtinerii L-argininei prin dieta este ca este dificil sa obtineti prea mult. Prin urmare, unele dintre efectele secundare ale consumului de prea multa L-arginina pot fi evitate....
Vezi mai multe detalii si cumpara
16 vizualizari Bucuresti 17 Iun. '24 (08:15)