Svetlana Optik

Svetlana Optik

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Descriere
Calitatea conteaza!
Cu acestea deviza am intrat pe piata si am reusit sa ne mentinem, am lasat sa primeze clientul si apoi ne-am ocupat de partea comerciala. Cu un personal cu o experienta de 10 ani am reusit sa ne castigam increderea clientilor, care sunt foarte multumiti de serviciile noastre.
Consultatiile optometrice sunt de mare percizie, facute cu aparatura performanta, atat pentru ochelari cat si pentru lentile de conact. Ramele pe care le comercializam sunt de cea mai buna calitate atat materialul( titanium, otel inoxidabil, silicon, acetat) cat si firma producatoar(Police, Escada, Vogue, Ray-Ban).
Suntem promoterii catorva branduri pe piata romaneasca: Domina - rame de otel inoxidabil, cu finisari tip diamante si cristale Swarovski Ferucci - rame din titanium pur, usoare, inoxidabile Metz, Impulse - colectii de tineret in trend Lentile aeriene pe care le comercializam(monofocale, bifocale, progresive, etc.) ne dorim sa fie de cea mai buna calitate, asa ca avem numai colaboratori cunoscuti: Zeiss, Essilor, Hoya, Rodenstock, iar montajul se face pe masina automata de ultima generatie.
Cu aceasta imagine vemin in intampinarea dumneavoastra si va asteptam!
1.033 vizualizari Bucuresti 18 Sep, 19:05