26 Lei

Supliment nutritiv Redis, Calciu, Magneziu

Vezi pagina: Online4Kids
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 28 sep, 14:55

Descriere anunt

Supliment nutritiv Redis, Calciu, Magneziu,

120 tablete Calciu magneziu - descriere:

Impreuna, cele doua minerale, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului nervos, muscular si osos, asigura buna functionare a inimii si circulatiei, elimina nervozitatea si stresul, regleaza activitatea prostatei, asigura suport pentru efort fizic sau intelectual sustinut, are efecte benefice asupra tenului, parului si unghiilor.

CALCIU MAGNEZIU - ADMINISTRARE:

Se administreaza oral, cate 2 capsule, de doua ori pe zi, impreuna cu un pahar cu apa sau sucuri naturale. Doza de 4 capsule asigura 100% DZR din mineralele continute. Sportivii pot lua doze mai mari, in functie de necesitati.

CALCIU MAGNEZIU - INGREDIENTE:

Carbonat de calciu, oxid de magneziu.

CALCIU MAGNEZIU - RECOMANDARI:

Impreuna, cele doua minerale, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului nervos, muscular si osos, asigura buna functionare a inimii si circulatiei, elimina nervozitatea si stressul, regleaza activitatea prostatei, asigura suport pentru efort fizic sau intelectual sustinut, are efecte benefice asupra tenului, parului si unghiilor.

Nota: produsul este un SUPLIMENT ALIMENTAR. El nu inlocuieste alimentatia variata si adecvata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de umezeala si caldura.

Efecte secundare: nu are efecte secundare.

Contraindicatii: hipercalcemie, litiaza renala oxalica.

Valoare energetica (2 capsule0 : 0,3 Kcal (1,4 KJ)

Informatii nutritionale pentru 2 capsule:

Calciu - 400 mg - 50% DZR

Magneziu - 188 mg - 50% DZR