Supa Miso (4 portii) 72gr Saitaku
8 RON
Supa Miso (4 portii) 72gr Saitaku
8 RON
Caracteristici
Categorie: Alimente
Descriere
Gustul autentic al Japoniei! Supa Miso - un rasfat culinar!
Miso este un ingredient japonez traditional care este omniprezent in bucataria japoneza.
Pentru japonezi, miso reprezinta gustul copilariei, gustl de acasa, gustul mancarii preparate cu multa dragoste de mama!
Miso este un ingredient aromat si foarte versatil, dar si un superaliment foarte nutritiv
Supa Miso Saitaku este preparata dupa metodele traditionale din Japonia si nu contine aditivi sau conservanti artificiali si nu contine MSG - glutamat monosodic!
Spre deosebire de alte supe miso, supa noastra Miso Saitaku este potrivita pentru vegetarieni, deoarece nu folosim fulgii de bonito (peste) in amestecul nostru dashi. Cu toate acestea, gustul traditional este autentic si exceptional din toate punctele de vedere
Supa miso este preparata din ingredientul traditional japonez miso.
Miso este amestecata cu dashi, o supa preparata din kelp si fulgi de ton bonito, pentru a prepara supa miso. Dupa preferinta, se pot adauga si cuburi de tofu sau alge de mare uscate.
Ce este Miso?
Miso este, de fapt, o pasta din boabe de soia fermentate, obtinuta din boabe de soia gatite, sare, apa si culturi fermentate numite kōji, obtinute din orez, grau sau orz, la care se adauga o anumita ciuperca.
Amestecul din soia se lasa la maturat timp de sase luni sau chiar trei ani. Are o textura neteda sau granulata si o culoare care variaza de la crem deschis pana la maro inchis.
Miso poate fi diluat, folosit ca dressing, in forma sa mai groasa, se poate mura sau marina, se presara peste alimentele gatite la gratar sau la abur.
Dar, in cele mai multe cazuri, miso este consumat in cantitati mari in supe si este servit la micul dejun, pranz si cina.
Mod de preparare:
Puneti continutul unui plic de Miso intr-un bol de supa. Adaugati peste 160ml de apa fiarta, amestecati bine si serviti-o cu placere!
Ingrediente: pasta de soia 69% (apa, soia, orez, sare), apa, sare, alcool, alge Wakame, extract din alge marine kelp, extract de drojdie, zahar, sos de soia (apa, grau, soia, sare).
Cantitate neta: 72gr.
Tara de origine: Japonia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 642 kJ / 149 kcal; Grasimi 4,7 g, din care saturate 0,7 g; Carbohidrati 14 g, din care zaharuri 7.4 g, Proteine 9,5 g, Sare 12,6 g.
Miso este un ingredient japonez traditional care este omniprezent in bucataria japoneza.
Pentru japonezi, miso reprezinta gustul copilariei, gustl de acasa, gustul mancarii preparate cu multa dragoste de mama!
Miso este un ingredient aromat si foarte versatil, dar si un superaliment foarte nutritiv
Supa Miso Saitaku este preparata dupa metodele traditionale din Japonia si nu contine aditivi sau conservanti artificiali si nu contine MSG - glutamat monosodic!
Spre deosebire de alte supe miso, supa noastra Miso Saitaku este potrivita pentru vegetarieni, deoarece nu folosim fulgii de bonito (peste) in amestecul nostru dashi. Cu toate acestea, gustul traditional este autentic si exceptional din toate punctele de vedere
Supa miso este preparata din ingredientul traditional japonez miso.
Miso este amestecata cu dashi, o supa preparata din kelp si fulgi de ton bonito, pentru a prepara supa miso. Dupa preferinta, se pot adauga si cuburi de tofu sau alge de mare uscate.
Ce este Miso?
Miso este, de fapt, o pasta din boabe de soia fermentate, obtinuta din boabe de soia gatite, sare, apa si culturi fermentate numite kōji, obtinute din orez, grau sau orz, la care se adauga o anumita ciuperca.
Amestecul din soia se lasa la maturat timp de sase luni sau chiar trei ani. Are o textura neteda sau granulata si o culoare care variaza de la crem deschis pana la maro inchis.
Miso poate fi diluat, folosit ca dressing, in forma sa mai groasa, se poate mura sau marina, se presara peste alimentele gatite la gratar sau la abur.
Dar, in cele mai multe cazuri, miso este consumat in cantitati mari in supe si este servit la micul dejun, pranz si cina.
Mod de preparare:
Puneti continutul unui plic de Miso intr-un bol de supa. Adaugati peste 160ml de apa fiarta, amestecati bine si serviti-o cu placere!
Ingrediente: pasta de soia 69% (apa, soia, orez, sare), apa, sare, alcool, alge Wakame, extract din alge marine kelp, extract de drojdie, zahar, sos de soia (apa, grau, soia, sare).
Cantitate neta: 72gr.
Tara de origine: Japonia.
Valori nutritionale la 100 g produs: 642 kJ / 149 kcal; Grasimi 4,7 g, din care saturate 0,7 g; Carbohidrati 14 g, din care zaharuri 7.4 g, Proteine 9,5 g, Sare 12,6 g.
141 vizualizari
Bucuresti 25 Noi. '24 (11:57)