Sunshine Studio - Salon de bronzat

1 / 2

Sunshine Studio - Salon de bronzat

Caracteristici
Welness, SPA
Descriere
Sunshine Studio Bronzare este locul in care ne propunem in permanenta sa va punem la dispozitie tot ceea ce este mai nou in domeniul aparaturii de bronzat, de aceea va invitam sa lasati toate grijile si problemele la intrare si sa ne lasati sa ne ocupam putin de dumneavoastra!
Detalii suplimentare
Sunt suficiente doar cateva minute  in unul din aparatele  de bronzat de la Sunshine Studio Bronzare, de doua ori pe saptamana, folosind pachetele noastre de creme pentru solar si veti obtine un bronz minunat al pielii in termen scurt !
Sedinta de bronzare stimuleaza buna dispozitie, reduce depresia, iti ofera o oaza de relaxare, contribuie la cresterea capacitatii fizice si psihice.
SOLARUL mentine bronzul pe o perioada lunga de timp daca este frecventat cu regularitate si da pielii un aspect uniform!
Placerea bronzatului la solar este ca permite o expunere completa si permite un bronz uniform decat o bronzare necontrolata la Soare.
Solarul este recomandat ca o solutie excelenta de a te bronza putin inainte de a merge la plaja, protejand astfel pielea de arsurile produse de Soare.
MILITARI – 6 aparate de bronzat Ergoline – 4 orizontale si 2 verticale
DRISTOR – 5 aparate Megasun, 3 orizontale si 2 verticale
896 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 15:25