Style Sport Gym - Sala de fitness

Style Sport Gym - Sala de fitness

Caracteristici
Sali Fitness Gym
Descriere
ANTRENOR PERSONAL
Avem mereu nevoie de un partener de antrenament, un partener cu o misiune unica, cea de a ne motiva pentru a ne atinge obiectivele dorite. Antrenorul personal te va ghida spre un antrenament eficient, dar mai ales corect. Este singurul care poate alcatui un program complet de antrenament in functie de prioritatile fiecarui subiect in parte.
Detalii suplimentare
FITNESS
Antrenamentul de fitness este prietenul tau cand vine vorba de cresterea masei musculare, cand vrem sa acceleram ritmul de ardere a grasimilor, dar mai ales cand ne gandim la sistemul imunitar si la starea psihica. Intr-un cadru familial, armonia aparatelor si voiosia monitorilor sunt mereu alaturi. Antrenorii ne vor ajuta in dezvoltarea fortei, vitezei, elasticitatii musculare si mobilitatii articulare, echilibrului, rezistentei, coordonarii.
BODYBUILDING
Daca doresti sa fii in forma, sa arzi grasimea de pe corp, sa scoti la iveala muschiul curat si frumos pe care-l aveai ascuns, atunci vorbim de bodybuilduing.
Monitorii nostrii te vor ajuta sa-ti tonifici muschii si sa-ti aduci corpul la o forma frumoasa si demna de invidiat. O masa musculara corespunzatoare si un corp viguros bine antrenat este posibil doar cand vorbim de : sanatate, putere, rezistenta, forta.
1.641 vizualizari Ilfov, Chiajna, 11 Jul, 15:25