Studioul Coregrafic Reverence

Studioul Coregrafic Reverence

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
Cursuri de balet pentru copii. Incurajam miscarea si modul sanatos de viata stimuland copiii sa-si descopere si dezvolte abilitatile artistice, increderea in sine, tenacitatea, si dorinta de evolutie!
Detalii suplimentare
Arta dansului este accesibila tuturor!

Studioul Coregrafic Reverence a fost infiintat in anul 2006 de catre profesorul-coregraf Violeta Captari si isi desfasoara activitatea in centrul orasului pe Calea Victoriei (langa Universitate).
Grupele se formeaza in dependenta de varsta si abilitati.
La orele noastre copiii de 3-4 ani se familiarizeaza cu actul artistic, invata sa imita si sa stapaneasca miscarea, sa asculte si sa inteleaga muzica. La aceasta varsta se formeaza atentia motrica, fiind baza cursului in care dezvoltarea armonioasa si fireasca pentru fiecare copil in parte conteaza mai mult decat performanta.
Pentru adolescenti arta coregrafica a devenit cu adevarat un mod de viata, pasiunea lor transformandu-se intr-o viziune artistica ce modeleaza corpul si spiritul.
Studiem stilistica dansului clasic, de caracter, istoric, contemporan, modern si de jazz.
Copiii nostri de diverse varste de la 3 ani pana la adolescenti au participat la peste 130 de evenimente artistice: spectacole de productie proprie si concursuri Regionale, Nationale si Internationale.
Arta coregrafica poate deveni un mod de afirmare a calitatilor artistice atat pentru fete, cat si pentru baieti.
638 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Jul, 14:50