Story Music - Scoala de Arta Interpretativa

Story Music - Scoala de Arta Interpretativa

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: muzica si dans
Descriere
Cursuri de canto, teatru, pian.
Povestea noastra a inceput in anul 2019 cand am demarat acest proiect minunat care a fost si este sustinut de NICUSOR IONITA MUSIC. In luna noiembrie 2019 am reusit sa deschidem portile Scoalii de Arta Interpretativa STORY MUSIC - BUCURESTI pentru toti tineri talentati, dornici de a porni pe drumul cantecului popular si a dobandi o cariera artistica de succes!

Profesorii scolii Silvana Riciu & Nicusor Ionita sunt artisti apreciati de marele public fiecare avand stiluri deosebite de interpretare si experinta vasta in domeniul muzical.
In cadrul scolii veti descoperi tainele cantecului popular, si aveti posibilitatea de a va creea un repertoriu personall, orele de pregatire muzicala fiind individuale alaturi de profesorul vostru.
Va vom promova in cadrul emisiunilor TV si Radio si intodeauna vom alege ceea ce este mai bine pentru voi, fiind asistati de profesorii scolii si in afara orelor de curs, pentru dobandirea unei cariere muzicale de succes!
Din luna aprilie ne vom bucura in a descoperi tinerii talentati si tainele actoriei si ale pianului alaturi de profesorii STORY MUSIC. 
Va asteptam cu drag in colectivul STORY MUSIC pentru ca POVESTEA VOASTRA INCEPE CU NOI!
23 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Iul. '23 (14:40)