Storcator electric citrice 100 W - Zokura

220 RON

Storcator electric citrice 100 W - Zokura

220 RON
Caracteristici
Electrocasnice mici Storcatoare de fructe Nou
Descriere
Scoate ce-i mai bun din citrice cu ajutorul storcatorului electric, marca Zokura!

Simplu de folosit si usor de curatat, aparatul este necesar in bucatarie, daca obisnuiesti sa iti iei doza de vitamine printr-o limonada sau dintr-un suc natural de portocale.

Imbinand eficienta cu eleganta si cu puterea, storcatorul electric are carcasa din inox si un motor de 100W, caruia nu ii rezista nici un fruct din cele pentru care a fost fabricat. Acesta lucru este facilitat de cele 2 conuri de stoarcere, care au dimensiuni diferite, cat sa se poata adapta atat unei lamai, cat si unei portocale sau unui grepfruit, de exemplu.
De asemenea, aparatul poate fi folosit in conditii de siguranta, fara sa alunece, deoarece baza ii este prevazuta cu picioruse antiderapante.

Potrivit si de dorit in orice bucatarie, storcatorul nu ocupa mult spatiu de depozitare si nu incurca atunci cand nu este folosit, gratie compartimentului de stocare a cablului.

Piesele detasabile (conurile de stoarcere, sita si recipientul de colectare) se pot curata si la masina de spalat vase, dar baza aparatului se curata numai prin stergerea cu o carpa umeda.
Vezi mai multe detalii si cumpara
21 vizualizari Bucuresti 28 Apr; 16:20
Video