Statie de Calcat Polti Vaporella Next VN18.30

1.459 RON

Statie de Calcat Polti Vaporella Next VN18.30

1.459 RON
Caracteristici
Electrocasnice mici Alte electrocasnice mici Alta marca Nou
Descriere
Vaporella Next este noua statie de calcat cu design italian, pentru a calca toate tipurile de tesaturi foarte rapid si usor, datorita boilerului puternic de 6 BAR cu autonomie nelimitata si a pompei de 15 BAR

Tehnolologia inovativa si patentata 360 ° FLUID CURVE TECHNOLOGY si talpa din aluminiu cu dublu invelis ceramic, garanteaza rezultate excelente si eficienta maxima. Elimina chiar si cele mai rezistente cute de la prima trecere. Jetul putermnic de abur de 350 gr, in modul Steam Pulse, este ideal si in pozitia verticala si face calcatul rapid si confortabil. Cu ajutorul functiei ECO, economisiti energie si apa fara a sacrifica performantele, iar accesul usor la boiler asigura eficienta in timp.

Boiler puternic pana la 6 BAR si pompa de max 15 BAR
Autonomie de lucru nelimitata si rezervor de 1.3
Functie STEAM PULSE: 350g
Functie TURBO pentru cute dificile
Functie ECO pentru reducerea consumului
Incalzire rapida: gata de utilizare in 2 minute
Inchidere automata
Sistem util si usor de curatare a calcarului
Blocarea fierului pentru transport in siguranta
Maner cu insertie de pluta
Design italian

DESIGN ITALIAN
Vaporella Next a fost proiectata in Italia pentru a garanta imbracaminte perfect calcata datorita puternicului boiler de 6 bar si a celor 3 functii diferite situate pe intuitivul panoul de control. De asemenea, regleaza temperatura corecta a talpii prin rotirea butonului de pe fier. Pentru rezultate excelente de calcare pe toate tesaturile.

CALACA FARA SA OBOSESTI LA 360 °
Talpa inovativa multi-directionala din aluminiu cu dublu invelis ceramic, asigura rezultate perfecte de la prima trecere. Varful de mare precizie ajunge in locurile dificile si concentrarea jetului de abur tot in aceasta zona, ajuta la destinderea cutelor rezistente. Marginile rotunjite pentru calcare la 360°, permit alunecarea usoara si fara efort in jurul obstacolelor, cum ar fi: nasturi, buzunare, gulere.

FUNCTIA STEAM PULSE: CONFORT MAXIM
Pentru un calcat rapid si usor, poteti folosi functia STEAM PULSE, prin dubla apasare a butonului de abur. Aburul va fi emis automat la intervale regulate, fara a fi necesar sa actionati continuu butonul de emisie a aburului. In acest fel reduceti efortul si presiunea aspura incheieturii si a degetelor. Minunat pentru calcatul vertical!

REZERVOR MARE: CALCAT FARA OPRIRE
Sistemul continuu de alimentare cu apa, permite calcatul pentru perioade lungi de timp, fara intreruperi. Lumina rosie de pe baza, va avertizeaza ca apa din rezervor s-a terminat. Puteti realimenta oricand cu apa datorita deschiderii practice din laterala.

REDUCEREA DE PANA LA 29% A CONSUMULUI
Daca doriti sa reduceti consumul de energie si da apa, alegeti functia ECO, care va regla automat presiunea aburului reducand consumul de energie (-29%) si apa (-26%), fara a compromite rezultatele excelente de calcat.

FUNCTIA TURBO: FARA CUTE!
Cu ajutorul functiei TURBO, boilerul de inalta presiune emite un impuls puternic de abur, care va permite sa calcati materialele cele mai mototolite si sa eliminati cele mai dificile cute.

UN APARAT, FUNCTII MULTIPLE
Vaporella Next a fost proiectata pentru a transforma calcatul intr-o sarcina usoara: detaliile fac diferenta. Forma sa moderna si compacta, manerul confortabil cu insertii de pluta, va permit sa calcati cu un grad maxim de confort. In plus, functia de inchidere automata dupa 10 minute de ianctivitate, garanteaza siguranta maxima.

CURATAREA BOILERULUI RAPIDA SI USOARA
Lumina de avertizare de pe aparat, va anunta cand trebuie sa curatati boilerul, pentru a-l proteja impotriva depunerilor de calcar. In acest fel ii prelungiti durata de functionare si performantele in timp.

USOR DE DEPOZITAT
Cu sistemul de blocare a fierului si carligele de pe laterala, puteti transporta si depozita foarte usor Vaporella Next, in maxima siguranta.

Vezi mai multe detalii si cumpara
41 vizualizari Bucuresti 07 Iul. '24 (14:33)