Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Constanta 11 Iul. '23 (15:35)
...
Bucuresti 11 Iul. '23 (16:20)
...
Ilfov 11 Iul. '23 (16:05)

Anunt inactiv

SRL- Servicii de Ingrijire Varstnici la Domiciliu

1 / 3

SRL- Servicii de Ingrijire Varstnici la Domiciliu.

Caracteristici
Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Ingrijire medicala
Descriere
Descoperiti serviciile personalizate de ingrijire varstnici la domiciliu oferite de SLS Helping Hands SRL- calitate si preturi imbatabile;

Suntem aici pentru a va oferi sprijinul si ingrijirea de care aveti nevoie pentru cei dragi din viata dumneavoastra, chiar in confortul propriului camin! SLS Helping Hands SRL este compania pe care va puteti baza pentru a asigura o ingrijire de inalta calitate si personalizata pentru varstnicii dumneavoastra.

Ingrijire Personalizata:
- Asistenta Completa in Ingrijirea Personala: Incluzand asistenta in baie, inclusiv spalarea si imbracatul, si igiena orala, asigurand confortul si igiena adecvata.
- Prevenirea si Tratarea Escarelor: Aplicand metode preventive si tratamente adecvate pentru a preveni si trata escarele, contribuind la mentinerea integritatii pielii.
- Administrare Corecta a Medicamentelor: Oferind administrare precisa si conforma a medicamentelor, urmand strict instructiunile prescrise de medicul curant.

Suport Social si Emotional:
- Sprijin Emotional si Social: Implicandu-ne in activitati care promoveaza bunastarea fizica si mentala a clientilor nostri, oferind suport emotional si social pentru a imbunatati calitatea vietii.

Asistenta Nutritionala si Alimentatie:
- Pregatire si Servire a Meselor: Asigurandu-ne ca clientii primesc alimentatia corecta si echilibrata, adaptata nevoilor dietetice specifice ale fiecaruia.
-Ajutor Specializat in Alimentatie: Oferind asistenta activa in servirea si hranirea meselor, respectand nevoile dietetice si preferintele individuale.

Mobilitate si Transfer:
-Asistenta pentru Mobilitate si Transfer: Furnizand asistenta activa pentru transferul clientilor intre pat si scaun sau scaun cu rotile, utilizand echipamente si tehnici adecvate pentru a asigura confortul si siguranta in miscare.

Mediu Curat si Sigur:
- Mentenanta a Mediului Curat si Sigur: Prin implicarea noastra in sarcini de menaj si respectarea riguroasa a procedurilor de control al infectiilor, ne asiguram ca mediul in care locuiesc clientii nostri este mereu curat, sigur si propice pentru vindecare si recuperare.

Echipa noastra dedicata este aici pentru a va oferi ingrijirea si suportul de care aveti nevoie, cu profesionalism, empatie si respect.
715 vizualizari Bucuresti 17 Iun. '24 (14:39)
Anunt inactiv