Solar/ sera gradina cu schelet metalic 6 x 3 m

1.299 RON

Solar/ sera gradina cu schelet metalic 6 x 3 m,

1.299 RON
Caracteristici
Decoratiuni, accesorii Nou
Descriere
Acest solar pe structura de metal este perfect pentru cei ce isi doresc o solutie ieftina si rezistenta la actiunea factorilor de mediu. Constructia a fost realizata din tuburi de metal cu diametrul de 25 mm si pereti de 0.8 mm. Tuburile au fost galvanizate la interior si la exterior pentru rezistenta la coroziune. Fiecare element va fi prins cu suruburi, incluse in pachet. Un film special a fost aplicat pe suprafata copertinei, pentru a proteja impotriva radiatiilor UV daunatoare dar care permit trecerea unei cantitati optime de lumina solara, pentru dezvoltarea armonioasa a plantelor. De asemenea acest film protejeaza impotriva uzurii mecanice. Insertiile de culoare inchisa, au rolul de a atrage lumina solara, mai bine decat o face folia transparenta obisnuita. Avand 6 m lungime, 3 m latime si 2 m in inaltime (o persoana adulta poate sta cu usurinta in picioare inauntru), ofera un spatiu total de cultivare de 18 mp. In interiorul solarului este garantata dezvoltarea armonioasa a plantelor, chiar daca conditiile atmosferice nu sunt favorabile.
Constructia este realizata din 4 module de cate 1.5 m lungime. Partile individuale sunt prevazute cu manere si cate 4 ferestre laterale functionale, pe fiecare parte.
Usa se inchide cu o incuietoare dubla care permite inchiderea solarului atat din exterior cat si din interior. Usa poate de asemenea sa fie rulata si prinsa cu velcro.

Lungime (m): 6
Latime (m): 3
Inaltime (m): 2
Suprafata Interna (mp): 18
Cadru: Metalic
Greutate: 46
Dimensiune ambalaj (L x l x h cm): 159 x 43 x 11
Vezi mai multe detalii si cumpara
122 vizualizari Constanta, Constanta, 20 Sep, 09:10