Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Soiree - Locatie pentru evenimente

Soiree - Locatie pentru evenimente

Caracteristici
Saloane evenimente Peste 400 locuri
Descriere
Ne dorim ce va doriti si dumneavoastra: seri si momente speciale, memorabile, impecabile, intr-un cadru care sa va impresioneze in amintire si peste 10, si peste 50 de ani.
Daca sunteti in cautarea unei locatii exclusiviste care sa va gazduiasca urmatorul eveniment privat sau corporate, ati ajuns la destinatie!
Detalii suplimentare
Suprafetele generoase ale salonului si foaierului fac din Soirée - Exclusive Venue o locatie ideala pentru mai multe tipuri de evenimente:intalniri corporate (conferinte, happy hours, seminarii, petreceri aniversare, evenimente de final de an)cocktail-party-urilansari de produsenunti, botezuri sau aniversari importantedefilari de moda Conceput astfel incat sa fie primitor pentru 150 de invitati sau incapator pentru 500 de invitati, salonul de evenimente este perfect adaptabil. Designul modular permite optimizarea armonioasa a ambientului, in functie de numarul de persoane participante. Decorurile generale, peretii, luminile, tavanul sau decoratiunile interioare pot fi modificate in functie de conceptul evenimentului, schimband total aspectul salii si oferind sansa crearii unui adevarat spectacol, unic, de fiecare data.Suntem aici, gata sa va gazduim momentele cele mai frumoase si proiectele cele mai indraznete!
206 vizualizari Ilfov, Pipera, 16 Oct 22 15:00
Anunt inactiv