Sofia Eleni - Beauty Center

Vezi pagina: Sofia Eleni
Sector 1, 16 oct, 15:01

Descriere anunt

Sofia Eleni - Beauty Center

La Sofia Eleni, ne bucuram sa-i ajutam pe clientii nostri sa arate si sa ramana frumosi cu servicii personalizate pentru orice ocazie chiar aici in Bucuresti!

Detalii suplimentare

Folosim numai produse de calitate superioara si acordam o atentie seriosa sanatatii dvs. si unei atmosfere curate. Toate uneltele noastre sunt sterilizate la gradul medical, deci nu trebuie sa va faceti griji ca o sa iesiti cu orice surprize neplacute. Ne straduim constant sa fim cei mai buni la ceea ce facem. Echipa noastra se educa si capata o pregatire avansata pe tot parcursul anului pentru a tine pasul cu cele mai noi tendinte si tehnici.

Consultarile sunt intotdeauna gratuite, deci daca doriti sa va mentineti aspectul, sa faceti o schimbare dramatica sau pur si simplu aveti intrebari de frumusete, suntem aici pentru a va ajuta! Va garantam toate serviciile si experienta de ansamblu.

Promisiunea noastra fata de dvs. este sa simtiti bineveniti, sa plecati mai relaxati si sa aratati cel mai bine. Asa ca vino si experimenteaza noul standard in frumos la Sofia Eleni!

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!